In het Steinberger Kurhaus Hotel werd afgelopen woensdagavond 14 december 2005, in de Jan Toorop zaal te Den Haag, een receptie gehouden ter gelegenheid van Koninkrijksdag op 15 december.

Tevens was er de gelegenheid om kennis te maken met de Voorzitter der Staten mevr. M.G. Ras en haar echtgenoot de heer O.S. Wyatt, de nieuwe Gevolmachtigde Minister de heer F.W. Croes en mevr. L. Croes-Figaroa en om afscheid te nemen van de huidige

Gevolmachtigde Minister mevr. A.A. Tromp-Yarzagaray en de heer L. Tromp
Ambassadeurs van verschillende landen waren aanwezig om afscheid te nemen van de Gevolmachtigde Minister Ella Tromp-Yarzagaray en kennis te maken met haar opvolger. Onder de aanwezigen waren verschillende prominente figuren aanwezig, waaronder de president van de Nederlandse Antillen en tevens minister Mevrouw Dekkers.

De Arubadag Website geeft hierbij een pluimpje naar het Arubahuis voor het organiseren van de Koninkrijks Receptie

en het kiezen van het Kurhaus Hotel. Een prachtige locatie waarbij Aruba en haar vertegenwoordigers een waardige impressie kon geven aan de verscheidene vertegenwoordigers van het Koninkrijk en diverse beviende naties.

De Arubaanse gemeenschap in Nederland zal de professionaliteit en de vriendelijke betrokkenheid van Mevr. Ella Tromp-Yarzagaray zeker missen. Wij van de Arubadag Website verwelkomen de nieuwe Gevolmachtigde Minister, de heer F. W. Croes en hebben alle vertrouwen in hem als waardige opvolger.

Na enkele toespraken van o.a. de Voorzitter der Staten van Aruba, mevrouw M.G. Ras, de Gevolmachtigde Minister, de heer F.W. Croes en de plaatsvervangend

Gevolmachtigde Minister, mevrouw A.A. Tromp-Yarzagaray en tevens van de Minister President, de heer Nelson O. Oduber, konden de aanwezigen genieten van een optreden van de heer Marlon Titre die enkele klassiekers vertolkte, waaronder :
  • Georg Philip Teleman (1681-1767)
  • Isaac Albeniz (1860-1909)
  • Manuel Maria Ponce (1882-1948)
  • Augustin Barrios (1885-1944)

De Arubadag Website heeft uiteraard enkele fotos gemaakt. Deze fotos zijn te bezichtigen op 3 Foto Paginas.

Voor een kort interview met Ella Tromp Yarzagaray in 2002 kunt u klikken op deze link

Voor de foto reportage kunt u 1 van de onderstaande 3 Foto Paginas aanklikken